Palvelut

Tarjoamme palveluita peruskorjauksen ja uudisrakentamisen toimialoilta. Toteutamme kaikenkokoisia kohteita oikealla asenteella ja otamme mielellämme vastaan myös pienempiä työtilauksia.

Hinta – laatu –suhteen pidämme aina kohdillaan. Paikallisen ja ammattitaitoisen työvoiman käyttö asettaa rajat hintakilpailulle, mutta uskomme, että sillä saadaan vastineeksi työn tilaajalle parempi lopputulos.  Laatu ja aikataulussa pysyminen on usein hintaakin tärkeämpiä asioita.

Toimimme yhteistyössä Suomen Talotekniikka konsernin muiden yritysten kanssa ja pystymme käyttämään konsernin sisällä olevia LVIS –asennus ja –suunnittelupalveluja. Tämä mahdollistaa sen, että tilaaja saa kaikki talotekniikan palvelut helposti samalta toimijalta.

Tavoitteenamme on kasvaa yritykseksi, jolta Mikkelin talousalueella toimivat tilaajatahot voivat saada monipuolista rakentamiseen liittyvää palvelua, halutessaan jopa ”avaimet käteen” -periaatteella. Tarjoamme urakointipalveluita muun muassa linjasaneerauskohteisiin.

Uskomme, että pystymme vastaamaan tulevaisuuden mukanaan tuomiin haasteisiin omalla, varmalla toimintatavallamme sekä asiakasta kunnioittavalla asenteella.

Hae sivustolta

×